در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

جواب کتاب انگلیسی کانون زبان
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

آموزش تصویری فیدخوان و گوگل ریدر

با گسترش روز افزون وبلاگ ها و سایت های اینترنتی ، تعداد مطالب و مقالات منتظر شده در آنها نیز بیشتر خواهد شد و کاربران هم برای دسترسی به مطالب بروز و جدید هم با مشکلات زیادی روبرو می شوند. سرعت رشد مطالب در اینترنت بسیار بالا است و استفاده سریع و بروز از مطالب وبلاگ های مورد نظر به آرزوی هر کاربری تبدیل شده است.

شما به عنوان یک کاربری که روزانه چندین ساعت خود را برای گشت زنی و پیدا کردن مطالب ورزشی ، خبری ، آی تی ، آموزشی و غیره در وب صرف می کنید . تصور کرده اید برای اینکه بتوانید مثلا 50 وب سایت مورد علاقه تان را بخوانید باید بیش از چندین ساعت در روز را به این کار اختصاص دهید و شاید حتی نتوانید بیشتر مطالب سایت ها را مرور و مطالعه کنید. هم چنین مجبور هستید برای مطلع شدن از مطالب جدید ، هر روز به وبلاگ ها و سایت های مختلف سر زده و از آنها بازدید کنید که این کار بسیار خسته کننده و وقت گیر خواهد بود.

اینجاست که نیاز به ابزاری خوب و مناسب برای جمع آوری عناوین و مطالب سایت ها در یک داشبورد واحد ، بسیار حس خواهد شد. نگران نباشید ، چون فناوری فید ” Feed ” یا خوراک ” RSS “ در این مواقع به کمک شما خواهند آمد و دسترسی سریع و بدون هدر رفتن وقت و به نوعی دوست داشتنی به آخرین مطالب و اخبار سایت ها را امکان پذیر کرده اند.

آیا می دانید فید یا Rss چیست ؟ اصلا می دانید نحوه استفاده از فید یا Rss چگونه است؟ بنابر این امروز را به معرفی و آموزش ابزار فیدخوان یا داشبورد Google Reader پرداخته ایم که امیدوارم برای شما نیز کاربردی و مفید باشد.

اصلا این فید چیست ؟

وقتی که شما به عنوان یک کاربر اینترنت وارد یک سایت می شوید ، ممکن است با آیکون ها ، اشکال یا عباراتی مثل Rss ، فید ، خوراک یا جمله دعوت به عضویت در فیدخوان سایت روبرو شده باشید که با زبان بی زبانی به شما می گویند که بیایید و در فیدخوان سایت عضو شوید تا همیشه بتوانید مطالب آن سایت را به صورتی جامع تر و سریع تر و بروزتر در یک صفحه مطالعه و مشاهده کنید و دیگر نیاز نیست تا تک تک سایت ها را باز کرده تا به مطالب دسترسی پیدا کنید.

چگونه فید سایت را پیدا کنیم ؟

امروزه هر سایتی یک لینک یا آدرسی برای فید سایت خود در اختیار کاربران قرار می دهد که کاربر باید روی آیکون فید یا Rss یا لینک مورد نظر کلیک کرده و آن را در نرم افزارهای فیدخوان آنلاین یا آفلاین خود اضافه نماید. مانند فید سایت Webhub که به صورت زیر است.

http://feeds.webhub.ir/webhub

چگونه از فید استفاده کنیم ؟

اگر یک وب سایت فید داشته باشد ، آن را معمولا به شکل یک آیکون نارنجی رنگ Rss مشاهده می کنید که برای استفاده از فیدها ، نیاز به یک فید خوان یا ” Feedburner ” و یا یک داشبورد آنلاین فید جمع کن مثل ” Google Reader ” دارید که هر کدام از این دو ابزار برای استفاده از فید سایت ها در یک پنل کاربری به صورت رایگان در خدمت کاربران هستند.

به خاطر اینکه در دنیا و حتی در خود ایران فید خوان یا خبرخوان گوگل ریدر از محبوبیت بیشتری برخوردار است ، فعلا در اینجا مراحل قدم به قدم اضافه کردن فید سایت ها به Google Reader را آموزش می دهیم.

روش استفاده از خبرخوان هایی مثل گوگل ریدر :

1- ابتدا مرورگر کروم یا فایرفاکس یا هر چیز دیگری که استفاده می کنید را باز کرده و به سایت Google Reader بروید. باید یوزر و پسورد ایمیل خود را که در گوگل ساخته اید را در کادرهای مربوطه وارد کرده تا به صفحه اصلی گوگل ریدر هدایت شوید. فقط به یاد داشته باشید که برای وررود به گوگل ریدر حتما از پروتکل HTTPS استفاده کنید تا خدایی نکرده به صفحه ف*ی*ل*ت*ر برخورد نکنید.

2- برای استفاده از فید سایت و وبلاگ مورد نظرتان ، ابتدا در سایت به دنبال آیکون یا لینکی که محتوی فید یا خوراک سایت است را بگردید و پیدا کنید. مثل آیکون Rss با رنگ نارنجی یا جمله ” در فید ما مشترک شوید ” یا فید یا خوراک که باید روی آیکون یا کلمه فید نگه داشته و آن را کپی کنید.

feeds-1

3- حالا در اینجا باید آدرس فیدی که کپی کرده اید را هنگام وارد شدن به اکانت گوگل ریدر خود با رفتن به آیکون قرمز رنگ ” subscribe ” را زده و آدرس کپی شده را در کادر مربوطه وارد کنید و گزینه Add را بزنید.

feeds-3

حالا شما به عنوان مشترک فید سایت مورد نظرتان درآمده اید و از این به بعد مطالب و پست های بروز و جدید به صورت اتوماتیک وارد پنل گوگل ریدر شما می شود و می توانید به راحتی به همه آنها دسترسی داشته باشید.

4- برای دسته بندی فیدها و مطالبی که در یک دسته بندی خاص قرار می گیرند را می توانید در پنل گوگل ریدر از طریق ساختن یک پوشه یا فولدر انجام دهید و مثلا فید سایت های ورزشی را در یک پوشه و فید سایت های خبری را در فولدری دیگر قرار دهید که با این کار هم سریع به مطالب مرتبط رسیده اید.

برای این کار روی گزینه Feed Setting در بالای سایت کلیک کرده و گزینه New Folder را بزنید و یک نام برای پوشه خود انتخاب کنید.

feeds-4

با ساختن یک فولدر ، فید سایت مورد نظرتان در یک پوشه قرار می گیرد. مثل پوشه ای که من برای فید خودم ساختم و با این کار می توانیم فیدهای مختلفی را در دسته بندی های متفاوت قرار دهیم و به صورتی راحت تر و فقط با کلیک روی پوشه به مطالب سایت و وبلاگ مورد نظرتان دسترسی پیدا کنید.

feeds-5

feeds-6

5- در قسمت سمت چپ و پایین صفحه گوگل ریدر می توانید فید سایت هایی را که اضافه کرده اید ، ببینید و روی آنها کلیک کنید تا فید مخصوص و مطالب درون آن را در سمت راست صفحه مطالعه کنید. البته برای ورود به سایت مورد نظرتان هم می توانید ابتدا روی فید سایت کلیک کنید و وقتی مطالب برای شما لیست شدند ، روی نام سایت کلیک کنید تا به آن هدایت شوید و این کار برای مطالعه هر مطلب نیز صادق است.

feeds-7

6- برای دیدن خلاصه مطالب یک سایت و یا دیدن کل متن سایت همرا با تصویر ، می توانید از دو گزینه ای که در بالای سایت برای نمایش وجود دارد استفاده کنید.

feeds-8

feeds-9

7- با کلیک روی یکی از مطالب ، آن مطلب به صورت کامل باز شده و می توانید آن را مطالعه کنید و در آخر مطالب هم یک نوار ابزار وجود دارد که وظایف مختلفی را انجام می دهد. مثل کار های زیر :

feeds-10

آیکون Add Star : با زدن علامت ستاره در نوار ابزار می توانید مطالب مورد علاقه خود را ستاره دار کنید تا در زمان خاصی بتوانید از طریق گزینه Starred Items دوباره به مطلب های خود دسترسی پیدا کنید.

feeds-16

آیکون گوگل پلاس : اگر شما عضو گوگل پلاس باشید و یا در گوگل پلاس لوگین کرده باشید ، می توانید با کلیک روی آیکون گوگل پلاس مطالب را به قولی Like کنید و امتیاز بدید و حتی با کمی نگه داشتن موس روی آن ، می توانید در یک کادر باز شده آن مطلب را در گوگل پلاس خود به اشتراک بگذارید.

feeds-11

آیکون Share : با زدن دکمه و آیکون Share هم مانند آیکون قبلی فقط می توانید مطالب را در یک کادر باز شده در گوگل پلاس خود به اشتراک بگذارید.

feeds-12

گزینه Email : با زدن گزینه ایمیل هم یک کادر در پایین باز شده و می توانید مطلب مورد نظر را به دوستان خود از طریق ایمیل ارسال کنید.

feeds-13

گزینه Keep unread : هنگامی که در گوگل ریدر مطلبی را می خوانید و باز می کنید ، به معنی اینست که آن را خوانده اید و عناوین از حالت Bold به حالت عادی تبدیل می شوند. اگر می خواهید که مطالب مورد نظرتان همیشه به صورت Bold و بزرگ نمایش داده شود ، روی این گزینه کلیک کنید.

feeds-14

گزینه Add Tags : می توانید با استفاده از این گزینه برای مطلب های مورد نظرتان تگ و برچسب قرار دهید تا از این طریق هم بتوانید مطالبی که به هم مرتبط هستند را با وارد کردن یک تگ راحتتر پیدا کنید.

feeds-15

8- با کلیک روی گزینه Trends در سمت چپ سایت می توانید به پنل آمار فعالیت های خود در گوگل ریدر بروید. آمارهایی مانند تعداد سایت های مشترک ، تعداد مطالب خوانده شده و غیره .

feeds-17

9- با کلیک روی گزینه Recommended items در زیر مجموعه Explore می توانید به برترین آیتم های هم سو و مرتبط با فیدهای خودتان دسترسی داشته باشید که البته این آیتم ها معمولا به زبان انگلیسی هستند. با کلیک روی گزینه Recommended sources هم می توانید سایت های مرتبط با علاقه مندی های خود را مشاهده کنید.

feeds-18

10- یک امکان خوب در گوگل ریدر است که می توانید نحوه نمایش سایت ها وفید هایشان را مرتب سازی کنید. برای این منظور در سمت چپ صفحه روی گزینه Subscription و روی تصویر مثلث کوچک نگه داشته تا نوار ابزار مدیریت برای شما نمایش داده شود که دارای گزینه های متعددی به شرح زیر است :

feeds-19

گزینه Refresh : با زدن این گزینه ، گوگل ریدر فیدهای لیست شده را بررسی کرده و در صورتی که مطلب یا پست جدیدی در فید سایت ها قرار گرفته باشد را به گوگل ریدر شما اضافه می کند.

گزینه Show Unread Counts : این گزینه به صورت پیش فرض فعال است و در صورتی که توسط شما فعال شود ، می توانید تعداد مطالب خوانده نشده در فید هر سایت را در جلوی نام آن مشاهده کنید.

گزینه Hide Unread Counts : این گزینه عکس گزینه قبلی است و تعداد مطالب خوانده نشده را نمایش نمی دهد.

گزینه Sort Alphabetically : با زدن این گزینه ، نام سایت های لیست شده بر مبنای حروف الفبا مرتب می شوند.

گزینه Sort Drag and Drop : اگر این گزینه را فعال کنید به این معنی است که می توانید سایت ها را با چیدمان دلخواه خودتان و فقط با کشیدن هر سایت یا به نوعی درگ کردن در جای مورد نظرتان بکشید و رها کنید.

گزینه Show All : با انتخاب این گزینه ، همه سایت ها با مطالب خوانده شده و خوانده نشده در لیست قرار می گیرند که این گزینه به صورت پیش فرض فعال است.

گزینه Show Updated : با فعال کردن این گزینه هم فقط سایت هایی که مطالب خوانده نشده دارند ، لیست می شوند.

گزینه Use Favicons : با زدن این گزینه هم ، آیکون سایت ها در کنار نام سایت ها نمایش داده می شود که این گزینه به صورت پیش فرض فعال است.

گزینه Use Default icons : با انتخاب این گزینه هم یک آیکون پیش فرض و از پیش تعیین شده از طرف گوگل ریدر برای سایت ها نمایش داده می شود.

گزینه Add a Subscription : با انتخاب این گزینه می توانید یک فید یا سایت جدید به لیست خود اضافه کنید.

11- در قسمت قبلی در مورد چیدمان سایت ها در سمت چپ گوگل ریدر توضیح دادیم و اکنون نیاز به مرتب سازی خود فیدها و مطالب است. در گوگل ریدر هنگامی که روی یک سایت کلیک می کنید تا مطالب آن را مشاهده کنید ، مطالب به صورت پیش فرض به ترتیب زمان قرار گیری در سایت اصلی در گوگل ریدر نمایش داده می شوند. برای مرتب سازی دلخواه خودتان می توانید به گزینه Feed Setting در بالای سایت بروید که گزینه های مورد نیاز به شرح زیر است :

feeds-20

گزینه sort by newst : این گزینه به صورت پیش فرض فعال است و فیدهای مطالب را بر اساس جدیدترین پست ها لیست می کند.

گزینه Sort by oldest : این گزینه دقیقا عکس گزینه قبلی عمل می کند و مطالب را از قدیم به جدید لیست می کند و قدیمی ترین پست ها اول نمایش داده می شوند.

گزینه Sort by Magic : با انتخاب این گزینه هم ، فیدها به صورت نامرتب و رندوم نمایش داده می شوند.

گزینه Unsubscribe : با فعال کردن این گزینه ، اشتراک فید این سایت از گوگل ریدر شما حذف می شود.

گزینه Rename Subscription : با انتخاب این گزینه می توانید نام سایت یا نام فیدی که مطالب درون آن است را تغییر دهید.

گزینه Translate into My Language : این گزینه خیلی به کار شما نمیاد و به این معنی است که فیدهای شما را به زبان پیش فرضی که در گوگل ریدر دارید ترجمه کند که متاسفانه زبان فارسی را پشتیبانی نمی کند.

گزینه Details and statistics : با زدن این گزینه می توانید آمار فعالیت های خودتان بر روی همان یک فیلد خاص مشاهده کنید.

12- در کنار گزینه Feed Setting یک گزینه دیگر با نام Mark All as Read قرار دارد که فیدهای مربوط به یک روز قبل یا یک هفته و دو هفته قبلتر را به حالت خوانده شده در می آورد. این گزینه بیشتر به درد مواقعی می خورد که شما دیر به گوگل ریدر سر زده اید و مطالب و فیدهای زیادی برای خواندن وجود دارد.

feeds-21

13- یکی از امکان جالب و مفرح گوگل ریدر اینست که می توانید سایت های مورد نظرتان را در قالب یک فید و یک مطلب برای دوستان خود بفرستید و به اشتراک بگذارید. با این کار شما می توانید تمام سایت های مورد علاقه خود و دوستانتان را در یک فید برای آنها ارسال کنید. برای این کار کافیست روی گزینه Browse for stuff در سمت چپ سایت کلیک کنید.

همین طور که مشاهده می کنید ، چند بسته از طرف خود گوگل ریدر به شما پیشنهاد شده است که برای دنبال کردن هر کدام می توانید گزینه Subscribe را بزنید و برای اطلاع یافتن از فیدهایی که درون هر بسته است نیز می توانید روی علامت + کلیک کنید.

feeds-22

برای ساخت یک بسته جداگانه توسط خودتان می توانید با کلیک روی گزینه Create A bundle ، یک فید جالب که حاوی چندین سایت و فید مختلف است را بسازید. کافیست این گزینه را بزنید و سایت های خود را از لیست سمت چپ با ماوس گرفته و داخل کادر مورد نظر بکشید و بیندازید و یک نام و توضیحات هم برای آن قرار دهید و در آخر هم گزینه Save را بزنید.

feeds-23

همان طور که در تصویر می بینید ، فید دسته جمعی من ساخته شده است و می توانم آن را از طریق ایمیل ” Email ” ارسال کنید و یا ادرس لینک ” Add A Link “ در سایت یا وبلاگ خود قرار دهید.

feeds-24

14- برای تغییر تنظیمات گوگل ریدر خود می توانید از بالای صفحه و در سمت راست روی گزینه Setting و گزینه Reader Setting کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات هدایت شوید.

feeds-25

در صفحه تنظیمات ، 6 سربرگ یا Tab وجود دارد که به ترتیب هر کدام را توضیح می دهیم :

feeds-26

سربرگ Preferences :

در این Tab می توانید موارد زیر را لحاظ کنید :

feeds-27

گزینه Language : در این قسمت می توانید زبان گوگل ریدر خود را تعیین کنید. البته زبان فارسی را ساپورت نمی کند و بهتر است روی همان زبان انگلیسی باقی بماند.

گزینه Start page : توسط این گزینه می توانید تعیین کنید که هنگام ورود به گوگل ریدر به کدام بخش وارد شوید.

گزینه Scroll tracking : این گزینه به صورت پیش فرض فعال است و فعال بودن آن نشان دهنده اینست که وقتی با اسکرول ماوس مطالب را مرور می کنید ، آن مطالب را به حالت خوانده شده در می آورد.

گزینه Navigation pane display : اگر می خواهید فضای گوگل ریدر شما بیشتر شود ، می توانید تیک این گزینه را بردارید تا ستون سمت چپ سایت که حاوی لیست سایت ها است به صورت بسته باشد و به صورت دستی و با کلیک شما فعال شود.

گزینه Misc : این گزینه حاوی 3 گزینه دیگر است که دو گزینه اول خیلی مهم نیستند و می توانید فعال یا غیرفعالشان کنید و فقط گزینه سوم مهم است که با فعال بودن آن ، آیکون سایت ها در کنار نامشان نمایش داده شود.

سربرگ Subscriptions :

در این Tab هم لیست کلیه سایت هایی که شما عضو فیدشان هستید را نمایش می دهد و می توانید آنها را حذف کنید یا تغییر نام بدید.

feeds-28

سربرگ Folders and Tags :

در این قسمت هم می توانید تگ ها و برچسب ها و هم چنین پوشه های ایجاد شده را تغییر نام بدید یا حذف کنید.

feeds-29

سربرگ Goodies :

در این Tab و با استفاده از ابزارهای بوکمارک ، می توانید یک بوکمارکت در نوار ابزار مرورگر خود ایجاد کنید تا هر وقت که خواستید بتوانید سایت یا وبلاگ ها را به گوگل ریدر خود اضافه کنید. یکی از بهترین آنها که در این صفحه قرار دارد ابزار ” Subscribe as you surf ” است که یک نوار نارنجی رنگ است و آن را با ماوس گرفته و به داخل نوار ابزار مرورگر خود بکشید و بیندازید.

feeds-30

سربرگImport/Export :

در این صفحه می توانید از گوگل ریدر و تمام محتویات آن نسخه پشتیبان بگیرید. کافیه برای نسخه پشتیبان از گزینه OPML که رایج و استاندارد در میان کاربران است ، استفاده کنید. همچنین می توانید یک فایل OPML را از طریق همین صفحه بارگذاری و به گوگل ریدر خود اضافه کنید.

feeds-31

سربرگ Send To :

از طریق این Tab هم می توانید ، مطالب و فیدهای گوگل ریدر خود را به شبکه های اجتماعی مختلف مثل فیس بوک و توییتر و غیره ارسال کنید. اگر هم یک شبکه اجتماعی در بین لیست مورد نظر وجود نداشت می توانید از طریق لینکی که در پایین صفحه است و با دستورالعمل داده شده ، آن را به لیست اضافه کنید.

feeds-32

خب این هم آموزش فید و عضویت در فید سایت ها و کار با پنل گوگل ریدر بود.

حرف آخر :

اگر تازه به جرگه خوانندگان مطالب سایت ها و وبلاگها درآمده اید و یا تابستان در پیش است و اوقات فراغت بیشتری برای گشت و گذار در وب دارید ، سعی کنید برای اینکه یک روز کاملتان را برای زیر و رو کردن سایت ها هدر ندهید و هم خود کلافه و خسته نشوید ، از هر سایتی که خوشتان آمد در فید آن سایت عضو شوید و فید آن را به Google Reader خود اضافه کنید تا بتوانید در روزها و ساعت های دیگری و با فراغ باز به مطالعه مطالب مورد نیازتان بپردازید ، تا هم اوقات فراغتتان بیهوده هدر نرود و هم فرصت کافی برای کارهای روزمره خود پیدا کنید.

البته این نکته را هم بگویم که راه های مطالعه و خواندن فیدها بیشمار است و ما فعلا خواندن فید از طریق گوگل ریدر را به شما آموزش دادیم و در پست ها و فواصل بعدی حتما برای فیدخوان های دیگر هم آموزش هایی را خواهیم داد. به شرط اینکه شما به ما یادآوری کنید.

گردآوری وتنظیم: www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
937 شنبه 28 اردیبهشت 1392 majazionline نظرات (0)موضوع(ترفندگوگل)

مطالب مرتبط

آموزش ارسال پیام در واتس آپ، وایبر و غیره به وسیله گوگل
آموزش دانلود مستقیم برنامه‌ها از گوگل‌پلی‌ بدون نیاز به داشتن اکانت گوگل!
آموزش دانلود آسان از گوگل پلی
آموزش یک امکان جدید و فوق‌العاده از گوگل برای شما
آموزش16 حقیقت جالب در مورد گوگل
آموزش پنج ترفند جالب و جدید گوگل
آموزش ورود مخفی به Google Talk و Gmail Chat
آموزش رفع مشکل This app is not available in your country در Google Store
آموزش جستجوی تصاویر متحرک(فرمت GIF)درگوگل
آموزش با گوگل فارسی حرف بزنید
آموزش تبدیل واحدها به وسیله‌ی موتور جستجوی گوگل
آموزش تصویری چگونه ردیف ویژه اعداد را به Google Keyboard اضافه کنیم؟
ترفند و آموزش چرا تاریخچه گوگل خود را پاک کنیم؟!
اين چند ترفند را در گوگل امتحان كنيد، قطعا متعجب خواهيد شد
آموزش تصویری جستجو بر اساس عکس در گوگل
ترفندبه صورت ناشناس در گوگل جستجو کنید
آموزش چگونه از گوگل مپ به صورت آفلاین استفاده کنید
آموزش منوی رستوران دلخواهتان را در گوگل بیابید!
آموزش ثبت سایت و وبلاگ در گوگل
آموزش تصویری باز کردن گوگل با موزیلا فایرفاکس
معرفی یک بازی جالب در گوگل
آموزش تصویری چگونه مي توان تقویم گوگل را فارسی كرد؟
آموزش جلوگیری از ذخیره ی فعالیت های شما توسط گوگل
اضافه شدن یک قابلیت فارسی به گوگل + آموزش استفاده
آموزش اضافه کردن والپیپر دلخواه به صفحه جستجو گوگل
ارور 403 در گوگل پلی چیست؟
آموزش دقیق ذخیره سازی فایل در google drive!
آموزش پاک کردن لینک های ایندکس شده سایت از گوگل
پانزده چیزی که درباره گوگل نمی‌دانید
چگونه بفهمم وبلاگم درگوگل به ثبت رسیده؟
نشان دادن تصویر نویسنده در نتایج جستجو گوگل author
چند فوت جستجو در گوگل
چطور صفحه زبانه جدید در کروم را به Google Now تبدیل کنیم؟
با دست خط خود در 'گوگل ترجمه' بنویسید و ترجمه کنید
آموزش جستجوی سریع به محض وارد کردن کلمه در گوگل
یک ترفند ساده ولی حیاتی برای کار با نسخه ۲٫۰ اپلیکیشن نقشه گوگل: مشاهده آفلاین نقشه‌ها
۷ راه حل برای استفاده بهینه از گوگل درایو
سرویس‌های مفید گوگل که از وجودشان بی‌خبریم
اضافه شدن 18 زبان جدید به گوگل درایو؛ از جمله فارسی
چگونه با گوگل شوخی کنیم؟!
چگونه تصاویر جستجوگر Bing را به Google بیاورید؟
انتقال اطلاعات شخصی توسط گوگل کروم
20 ترفند جستجو سریع و مفید در گوگل
15 ترفند مخفی و جالب گوگل
جلوگیری از ذخیره ی فعالیت های شما توسط گوگل
جلوگیری از ذخیره ی فعالیت های شما توسط گوگل
ترفند های جستجو در گوگل(نگید بلدیم بخونین جالبه)
حذف کلماتی که قبلا جستجو کرده اید
چگونگی ترسیم نموداری لوگوی بتمن با استفاده از جستجوگر گوگل
ترفند گوگل: مشاهده شرایط و پیش بینی آب و هوا بمدت یک هفته

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


کد امنیتی رفرش
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7587
کل نظرات : 1463
افراد آنلاين : 64
تعداد اعضا : 9717
بازديد کل سايت : 38,047,961