در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

سایت آموزشی مجازی آنلاین
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

20 ترفند جستجو سریع و مفید در گوگل

امروزه ، شاید کمتر کسی را یافت که نیازی به اینترنت و یا جستجو و کندوکاو در وب نداشته باشد و دقایق و ساعاتی را پشت رایانه منزل یا محیط کار مشغول به این کار نباشد. کاربری که روزانه چندین ساعت را با جستجو و گشت و گذار در وب و سایت های اینترنتی می گذراند ، با دریایی از اطلاعات و مقالات و سایت های مختلف روبرو می شود که اگر بخواهد به تک تک آنها سر زده و آنها را مطالعه کند ، مطمئنا روزهای بسیار پرکار و خسته کننده ای را خواهد داشت.

با توجه به انبوه اطلاعات در فضای وب ، یافتن اطلاعات و مقالات مورد نیاز یک فرد ، کار ساده و راحتی نخواهد بود مگر اینکه بتواند با مهارت و دانش کافی به سایت های مورد نظرش دست پیدا کند.

بنابر این ، امروز در اینجا به معرفی و بررسی راهکارهای اساسی و مهم برای جستجویی بهتر در اینترنت و سایت های اینترنتی می پردازیم که امیدوارم برای شما کاربردی و مفید واقع شود!

یکی از مزیت های مفید و کاربردی وب ، جستجو در میان اطلاعات متنی و رسانه ای سایت های اینترنتی است. پس برای این منظور باید از یک موتور جستجوگر متنی و تصویری استفاده کرد. در حال حاضر یکی از قوی ترین و بزرگترین آنها ، موتور جستجوگر گوگل است که به عنوان اولین ابزار برای جستجو در فضای وب کاربرد دارد. تقریبا هر سایتی که روی کار می آید در گوگل هم ثبت می شود و اگر شما با جستجو در آن با مشکلی مواجه شدید ، حتما مشکل از نحوه جستجوی شماست !

پس در این مطلب به معرفی راه های جستجوی سریع و مفید در گوگل یا به نوعی ” گوگل کردن ” می پردازیم که تا آخر مطلب با ما همراه باشید!

در ابتدای کار حتما سعی کنید به جای استفاده از مرورگرهای متفرقه ، اگر می خواهید در گوگل جستجو کنید از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید تا به نتایج بهتر و مفیدتری در این مرورگر دست پیدا کنید.

برای شروع کار جستجو ، حتما چندین کلمه مرتبط با موضوع مورد جستجو را در ذهن خود داشته باشید تا اگر احیانا از اولین یا دومین کلمه کلیدی ، چیزی یافت نشد مایوس نشوید و از کلمات دیگری که در ذهن دارید استفاده کنید و سعی کنید از جملات طولانی استفاده نکنید و نهایتا از سه تا پنج کلمه را در گوگل جستجو کنید.

Google-Search

می توانید برای جستجویی بهتر از علائم و کاراکترهای مهم برای خود و کلماتتان استفاده کنید مانند علائم زیر:

1- علامت ” گیومه و کوتیشن ” : با گذاشتن کلمات یا جملات خودتان در داخل یک گیومه یا کوتیشن ، گوگل می فهمد که فقط دنبال همان جمله یا کلمه مورد نظر هستید و سایت هایی که آن کلمات در داخل آنها است برای شما لیست می شوند.

2- علامت OR : اگر در میان کلمات خود از OR بزرگ استفاده کنید به گوگل می گویید که به طور همزمان برای دو کلمه جستجو را انجام دهد. مثلا اگر دنبال کلمات WEBHUB و وب هاب و WEB هستید باید در میان هر کدام از این کلمات از عملگر OR استفاده کنید. همچنین می توانید به جای عملگر OR از علامت ( | ) که با نگه داشتن کلیدهای ( SHIFT+\ ) انجام می شود استفاده کنید.

3- علامت + : در جستجوگر گوگل ، عبارت هایی مثل the , to , a و دیگر عبارات نادیده گرفته می شوند و اگر می خواهید که این عبارات در جستجوهای شما لحاظ شوند می توانید از علامت مثبت ( + ) استفاده کنید. البته یک استفاده دیگر هم از این علامت می شود و آن هم اینست که اگر مثلا عبارت ( webhub + وب هاب ) را در جستجوگر تایپ کنید ، گوگل می فهمد که باید به دنبال واژه webhub بگردد که کلمه وب هاب درون آن باشد.

4- علامت – : این علامت عکس علامت مثبت عمل می کند ، یعنی اگر عبارت ( webhub – وب هاب ) را در جستجوگر بزنید ، گوگل می فهمد که باید دنبال کلمه webhub بگردد که واژه وب هاب درون آن وجود نداشته باشد و آن کلمه را فیلتر کند.

5- علامت ~ : اگر به دنبال عبارت یا مبحث خاصی هستید ، مثلا عبارت ( آموزش ~ وردپرس ) را در گوگل تایپ کرده تا موضوع و مقالات مرتبط با آموزش وردپرس را به شما نمایش دهد.

6- عبارت define : اگر می خواهید که معنی یک کلمه را در گوگل پیدا کنید باید ابتدا عبارت ( define: ) را نوشته و بعد کلمه مورد نظرتان را تایپ کنید تا معنی آن را به شما بدهد که با روی کار آمدن مترجم گوگل می توانید از این ابزار استفاده کنید.

7- عبارات تاریخی : اگر شما در گوگل مثلا عبارت ( Webhub 2011..2012 ) را بزنید ، به گوگل می فهمانید که مطالبی که مرتبط با سایت وب هاب است را در محدوده تاریخی تعیین شده نمایش دهد.

8- عبارت filetype : اگر بخواهید مثلا فایل های pdf,doc,txt,word,mpeg,swf و یا هر پسوند دیگری از فایل ها را جستجو کنید می توانید مثلا در گوگل عبارت ( Webhub:pdf ) را بزنید تا گوگل موضوعات پی دی اف مرتبط با کلمه مورد نظرتان را لیست کند.

9- عبارت time : با نوشتن عبارت Esfahan time در جستجوگرتان به گوگل می گویید که زمان محلی به وقت اصفهان را به شما نمایش دهد.

10- عبارت USD in EURO : با تایپ این عبارت به گوگل می فهمانید که باید تفاوت نرخ بین دلار به یورو را برای شما نمایش دهد.

11- عبارت site : اگر هم بخواهید موضوعات و عناوین ایندکس شده یک سایت خاص را در گوگل ببینید باید مثلا عبارت ( site:Webhub.ir ) را سرچ کنید.

12- عبارت link : اگر بخواهید به عنوان یک مدیر سایت متوجه شوید که چه سایت هایی به سایت شما لینک داده اند و یا بک لینک داده اند ، مثلا عبارت ( link:Webhub.ir ) را زده تا بک لینک هایی که به این سایت داده شده را بتوان لیست کرد.

13- عبارت paid : اگر به دنبال نرم افزار یا فیلم یا هر چیز رایگان دیگری در فضای وب هستید می توانید مثلا عبارت ( windows-paid ) را در جستجوگرتان تایپ کنید تا فقط رایگان نرم افزار مورد نظرتان لیست شود.

14- عبارت intitle : اگر به دنبال عنوان مطالب و مقالات خودتان در وب هستید ، می توانید مثلا عبارت ( intitle:web design ) را تایپ کنید.

15- عبارت inurl : بر عکس قضیه و عبارت قبلی ، اگر مثلا عبارت ( inurl: web design ) را بزنید ، به گوگل می گویید که عبارت مورد نظرتان را فقط در آدرس URL سایت های اینترنتی جستجو کند.

16- عبارت weather : برای مطلع شدن از وضعیت آب و هوای مناطق کشور و یا شهرتان می توانید مثلا عبارت ( weather tehran ) را بزنید تا گوگل وضعیت آب و هوای منطقه شما را لیست کند.

17- عبارت movie و music : برای سرچ محتواهای یک ویدیو یا موزیک خاص در گوگل می توانید از دو عبارت ( movie: یا music: ) استفاده کنید.

18- محاسبات ریاضی : جستجوگر گوگل حتی می تواند محاسبات ریاضی شما را انجام دهد . مثلا می توانید عبارت (sin(40) یا tan(70 و یا هر عبارت ریاضی دیگری را تایپ کرده تا اندازه و عمل ریاضی شما را نمایش دهد.

19- جستجو های دیگر : اگر بخواهید به جزء متن از مطالب تصویری یا مدیا و رسانه ای استفاده کنید می توانید از لیست زیر که مربوط به جستجوگرهای متفاوت گوگل است استفاده کنید:

Blog Search
Book Search
Scholar
Catalogs
Code Search
Directory
Finance
Images
Local/Maps
News
Patent Search
Product Search
Video

20- تعداد این علامت ها و عبارات در موتورهای جستجو زیاد است اما به دلیل کاربرد کمی که دارند از ذکر آنها صرف نظر میکنیم. همچنین اگر به ابزار سرچ دقیق تری احتیاج دارید، می توانید از صفحه جستجوی پیشرفته گوگل تحت عنوان Advanced Search استفاده کنید.

گردآوری وتنظیم: www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
1157 شنبه 28 اردیبهشت 1392 majazionline نظرات (0)موضوع(ترفندگوگل)

مطالب مرتبط

آموزش ارسال پیام در واتس آپ، وایبر و غیره به وسیله گوگل
آموزش دانلود مستقیم برنامه‌ها از گوگل‌پلی‌ بدون نیاز به داشتن اکانت گوگل!
آموزش دانلود آسان از گوگل پلی
آموزش یک امکان جدید و فوق‌العاده از گوگل برای شما
آموزش16 حقیقت جالب در مورد گوگل
آموزش پنج ترفند جالب و جدید گوگل
آموزش ورود مخفی به Google Talk و Gmail Chat
آموزش رفع مشکل This app is not available in your country در Google Store
آموزش جستجوی تصاویر متحرک(فرمت GIF)درگوگل
آموزش با گوگل فارسی حرف بزنید
آموزش تبدیل واحدها به وسیله‌ی موتور جستجوی گوگل
آموزش تصویری چگونه ردیف ویژه اعداد را به Google Keyboard اضافه کنیم؟
ترفند و آموزش چرا تاریخچه گوگل خود را پاک کنیم؟!
اين چند ترفند را در گوگل امتحان كنيد، قطعا متعجب خواهيد شد
آموزش تصویری جستجو بر اساس عکس در گوگل
ترفندبه صورت ناشناس در گوگل جستجو کنید
آموزش چگونه از گوگل مپ به صورت آفلاین استفاده کنید
آموزش منوی رستوران دلخواهتان را در گوگل بیابید!
آموزش ثبت سایت و وبلاگ در گوگل
آموزش تصویری باز کردن گوگل با موزیلا فایرفاکس
معرفی یک بازی جالب در گوگل
آموزش تصویری چگونه مي توان تقویم گوگل را فارسی كرد؟
آموزش جلوگیری از ذخیره ی فعالیت های شما توسط گوگل
اضافه شدن یک قابلیت فارسی به گوگل + آموزش استفاده
آموزش اضافه کردن والپیپر دلخواه به صفحه جستجو گوگل
ارور 403 در گوگل پلی چیست؟
آموزش دقیق ذخیره سازی فایل در google drive!
آموزش پاک کردن لینک های ایندکس شده سایت از گوگل
پانزده چیزی که درباره گوگل نمی‌دانید
چگونه بفهمم وبلاگم درگوگل به ثبت رسیده؟
نشان دادن تصویر نویسنده در نتایج جستجو گوگل author
چند فوت جستجو در گوگل
چطور صفحه زبانه جدید در کروم را به Google Now تبدیل کنیم؟
با دست خط خود در 'گوگل ترجمه' بنویسید و ترجمه کنید
آموزش جستجوی سریع به محض وارد کردن کلمه در گوگل
یک ترفند ساده ولی حیاتی برای کار با نسخه ۲٫۰ اپلیکیشن نقشه گوگل: مشاهده آفلاین نقشه‌ها
۷ راه حل برای استفاده بهینه از گوگل درایو
سرویس‌های مفید گوگل که از وجودشان بی‌خبریم
اضافه شدن 18 زبان جدید به گوگل درایو؛ از جمله فارسی
چگونه با گوگل شوخی کنیم؟!
چگونه تصاویر جستجوگر Bing را به Google بیاورید؟
انتقال اطلاعات شخصی توسط گوگل کروم
15 ترفند مخفی و جالب گوگل
آموزش تصویری فیدخوان و گوگل ریدر
جلوگیری از ذخیره ی فعالیت های شما توسط گوگل
جلوگیری از ذخیره ی فعالیت های شما توسط گوگل
ترفند های جستجو در گوگل(نگید بلدیم بخونین جالبه)
حذف کلماتی که قبلا جستجو کرده اید
چگونگی ترسیم نموداری لوگوی بتمن با استفاده از جستجوگر گوگل
ترفند گوگل: مشاهده شرایط و پیش بینی آب و هوا بمدت یک هفته

آخرين مطالب ارسالي

نکته بسیار مهم
در صورت بروز هرگونه مشکل در سایت یا دانلود فقط به شماره 09304293050 در تلگرام پیام دهید IDTelegram: @majazionline1

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7589
کل نظرات : 1464
افراد آنلاين : 18
تعداد اعضا : 9717
بازديد کل سايت : 40,347,872