جستجو
موضوعات
چگونه در یوتیوب به طور پنهانی فعالیت کنیم و حریم خصوصی خود را حفظ کنیم؟
صبا آسا. از اینکه دوباره اینجایید تا چیزی بیاموزید بسیار خرسندیم. حتما موضوع این مقاله تحت عنوان “چگونه در یوتیوب به طور پنهانی فعالیت کنیم و حریم خصوصی خود را حفظ کنیم؟” نظر شما را به خود جلب کرده است. هرجا نامی از حریم خصوصی و حفظ آن باشد قطعا هر نوع بشری راغب به دانستن و به کار بردن آن است، خصوصا در محیط مجازی برای کاربران اینترنت و سایت هایی که مثل یوتیوب که می توان از آن اطلاعات زیادی در مورد افراد جمع کرد. امروز تصمیم داریم در این مقاله به راه های ممکن برای جلوگیری از بروز و انتشار اطلاعات خصوصی و فعالیت های شخصی شما در یوتیوب بپردازیم پس با ما همراه باشید:
Privacy Settings
اگر تا کنون اکانتی در یوتیوب ساخته اید حتما به بخش مدیریت اکانت خود وارد شده اید. عقل حکم می کند اولین چیزی که باید در تنظیمات حریم خصوصی بدان بپردازیم باید بخش Privacy Settings باشد. اگر وارد اکانت خود شده اید باید با محیطی شبیه این عکس روبرو شده باشید، آیا این عکس را به یاد دارید؟
اینجا تصمیم داریم اول به بخش Privacy بپردازیم و تنظیمات آن را برای حفظ حوزه اختصاصی خود انجام دهیم بنابراین بر روی عبارت Privacy که گزینه سوم است کلیک کنید. بعد از کلیک بر این گزینه وارد صفحه ای می شوید که دارای پنجره زیر است:
در اینجا دو بخش مجزا با نام های Likes and Subscriptions و Search and Contacts رو برو می شوید. در بخش اول تمام اطلاعات مربوط به لایک کردن و اطلاعات اشتراکی شما مورد بازرسی قرار می گیرد بدین معنا که با دو گزینه ای که مشاهده می کنید می توانید تمام اطلاعات اشتراکی خود در یوتیوب و تمام لایک هایی که به ویدیو ها می زنید را با یک ” تیک” پنهان کنید! و اما در بخش دوم یعنی Search and Contacts می توانید به مخاطبین خود اجازه دهید که برای شما پیام ارسال نمایند یا اینکه اگر ایمیلتان را دارند کانال شما را جستجو کنند. حالا به بخش دوم تنظیمات حریم خصوصی می رویم :
Connected Accounts
بخش Connected Accounts هم یکی از بخش هایی است که می توان از طریق آن فعالیت های یوتیوبی خود را در فیسبوک و توییتر که شبکه هایی اجتماعی هستند مطرح کنید. برای دسترسی به این منو باید روی Connected Accounts دقیقا بالای دکمه privacy کلیک کنید تا پنجره زیر برایتان باز شود:
در بخش اول قادر خواهید بود تنظیمات شبکه های اجتماعی خود را انجام دهید. برای این کار بر روی دکمه edit جلوی هر گزینه کلیک کرده و اطلاعات را وارد می کنید. زمانی که اطلاعاتتان به درستی وارد شد و احراز هویت شدید باید گزینه connect را مشاهده کنید ( چیزی شبیه وضعیت فیسبوک در عکس بالا) بعد از آن در بخش زیری یعنی Share your public activity to connected accounts به شما امکان داده می شود که فعالیت هایی که نوشته شده را در شبکه های خود انجام دهید. اگر دوست دارید فایل های آپلود شده خود در یوتیوب را در شبکه ها نیز به اشتراک گذارید این دکمه را کلیک کنید. تمام اطلاعات دیگر نیز به همین صورت است. اگر می خواهید کلیه کارهای یوتیوبی شما پنهان بماند این بخش را به هیچ عنوان تیک زنی نکنید. می توان گفت بخش شبکه های اجتماعی برای شرکت ها و خدماتی است که می خواهید از این طریق و از راه نمایش فیلم با مردم به اشتراک گذاشته و اطلاع رسانی کنید.
Channel Privacy
این بخش کمی حالت خصوصی تر دارد. اگر دارای کانال یوتیوبی باشید می توانید بر بالای صفحه Connected Accounts گزینه feed settings on your channel را پیدا کنید و تنظیمات کانال خود را انجام دهید.
در این بخش هم می توانید همانند بخش قبلی گزینه هایی را انتخاب و فعالیت های کانال خود را در شبکه های مختلف به اشتراک گذارید اما برای حفظ حریم خصوصی بهتر است برای عدم بروز فعالیت های شخصی خود این بخش را غیر فعال کنید بنابراین تیک تمام گزینه های فعال را بردارید!
Check Your Channel
آخرین چیزی که در حفظ حریم خصوصی یوتیوب اهمیت دارد این است که جستجو کنید و ببینید که کانال شما به طور عمومی چگونه نمایش داده می شود. برای این کار کافیست بر روی آواتار خود در بالا و سمت راست کلیک کنید و عبارت My Channel را انتخاب کنید.
بعد از اینکه صفحه بارگزاری شد می توانید در سمت راست و بالا گزینه View as Public را پیدا و کلیک کنید ( چیزی دقیقا شبیه عکس بالا) و بعد از آن نمای قابل مشاهده عمومی خود را مشاهده کنید. اگر احساس می کنید در این بخش هم چیزی هنوز از قلم افتاده می توانید در تنظیمات هر بخش آن را درست کنید.
گردآوری وتنظیم: www.majazionline.ir
1061 | چهارشنبه 23 مرداد 1392 | majazionline | نظرات (0) | موضوع(ترفند یوتیوب) |
در صورت بروز هرگونه مشکل در سایت یا دانلود فقط به شماره 09304293050 در تلگرام پیام دهید IDTelegram: @majazionline1