در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

سایت آموزشی مجازی آنلاین
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

آموزش نحوه نوشتن رزومه Curriculum Vitae (انگلیسی با ترجمه فارسی)

آموزش نحوه نوشتن رزومه Curriculum Vitae (انگلیسی با ترجمه فارسی)

سئوال را با این جمله آغاز می کنیم که : رزمه چیست و چه کاربردی دارد ؟

  رزومه در اصل یک کلمه فرانسوی هست (résumé) و در فارسی هم به همین اسم یا سی.وی (که مخفف واژه انگلیسی Curriculum Vitae هست) شناخته می شود.
رزومه یک مدرک چند صفحه ای می باشد که خلاصه ای از سوابق کاری و تحصیلات و مشخصات فرد در آن نوشته شده و معمولا برای استخدام و گزینش (خصوصا در مواردی که مصاحبه ای وجود دارد) کاربرد دارد. یعنی فرد این چند صفحه سوابق خودش رو به جایی که تمایل دارد استخدام شود یا مثلا ادامه تحصیل بدهد ، ارائه می دهد.

خیلی ساده اینکه: وقتی شما داوطلب یک موقعیت شغلی یا تحصیلی هستید، باید رزومه خود رو برای بررسی توسط داور یا مسئول گزینش محل موردنظر تحویل دهید تا آنها با مطالعه رزومه نسبت به جذب شما تصمیم بگیرند.

اگر چه خیلی مهم هست که شما رزومه را برای کجا و چه منظوری نگارش می کنید و طبیعتاً تفاوتهایی در نحوه نگارش رزومه های مختلف برای ارسال به مکانهای متفاوت و درخواست کردن موقعیتهای گوناگون وجود دارد ، اما مطالبی که در اینجا بیان می شود تقریبا عمومی هست و در تمامی انواع رزومه ها  قابل استفاده می باشد . به طور كلي اصول و سرفصل بندي عمومي رزومه ها به شرح زيرمي باشد.

 1- اطلاعات شخصي(Personal Details)  

   اغلب رزومه ها با اين بخش آغاز مي شوند . آن چه مي بايست در اين بخش ذكر شود شامل نام ، تاريخ تولد ، آدرس ، شماره تلفن ، آدرس پست الكترونيك است.

  نام

  نام خانوادگی

 تاریخ تولد

 وضعیت تاهل(همیشه اجباری نیست)

 آدرس دقیق

 شماره تلفن

 آدرس پست الكترونيك

 

CONTACT INFORMATION

Name

Address

Telephone

Cell Phone

Email

 

PERSONAL INFORMATION

Date of Birth

Place of Birth

Citizenship

Visa Status

Sex

 

Optional Personal Information:

Marital Status

Spouse's Name

Children

 

سایت آموزشی مجازی آنلاین www.majazionline.ir

2- تحصيلات و توانايي هاي علمي(Education and Qualifications)  

   اين بخش شامل تمام سوابق تحصيلي و علمي شما ، از ديپلم دبيرستان و نام دبيرستان گرفته تا آخرين مدرك تحصيلي ، رشته ها و گرايش ها و زمان بندي هر دوره ي (سال ورود و فراغت) تحصيلي خواهد بود. در صورت امکان معدل هر مقطع را نیز قید نمایید . به ياد داشته باشيد كه حتماً ذكر كنيد در حال حاضر مشغول گذراندن چه دوره اي هستيد . ساير دوره هاي علمي - كابردي كه در كنار تحصيل آكادميك گذرانده ايد یا کارگاههای آموزشی که شرکت نموده اید ، را هم حتماً بنويسيد.

   نکته: در مورد رشته های دانشگاهی، غالبا عنوان پایان نامه های تحصیلی را می توان در همین بخش ذکر کرد و یا در صورت تمایل می توان در یک سرفصل جدگانه ارائه داد .

EMPLOYMENT HISTORY

List in chronological order, include position details and dates

Work History

Academic Positions

Research and Training

 

EDUCATION

Include dates, majors, and details of degrees, training and certification

High School

University

Graduate School

Post-Doctoral Training

3- توانمندي‌ها و مهارت‌ها

   شامل توانایی های خاص گروهی یا اجتماعی، توانایی های کامپیوتری و نرم افزاری مرتبط و زبان هایی خارجی که شما با آن آشنا هستید و میزان سطح توانایی خود در هر یک از این موارد .

PROFESSIONAL QUALIFICATIONS

Certifications and Accreditations

Computer Skills

AWARDS

PUBLICATIONS

BOOKS

4- سوابق شغلي  (Skills and Work Experiences)   

   در اين بخش بايد كل سوابق شغلي شما ، اعم از تمام وقت يا پاره وقت ، با ذكر نام و تلفن يا آدرس محل كار ، به اضافه تاريخ و دوره اشتغال فهرست شود.

 

·                                 عنوان فعالیت

·                                 سمت

·                                 نوع فعالیت (قراردادی، پیمانی، رسمی ...)

·                                 محل کار (و یک توضیح بسیار خلاصه در صورت نیاز)

·                                 دوره زمانی کار

·                                  

   هنگام فهرست کردن تجارب کاری، همیشه آخرین شغلی که در آن مشغول بوده ایم را اول می نویسیم و به همین ترتیب به گذشته بر می گردیم . این در مورد فهرست کردن سوابق تحصیلی نیز صدق می کند .

PROFESSIONAL MEMBERSHIPS

 

INTERESTS

سایت آموزشی مجازی آنلاین www.majazionline.ir

در زیر نکاتی ارائه می شود که به خلق رزومه ای مؤثر کمک می کند.اگر تاکنون نتوانسته اید رزومه مناسبی بنویسید و اگر می خواهید بدانید افراد موفق چگونه رزومه می نویسند ، مطالب زیر را بخوانید .

 

1 - پاکیزه و تمیز و خالی از اشتباه بنویسید :

   متن خود را با دقت بخوانید و آن را از لحاظ گرامر و تایپ بررسی کنید . در صورت امکان از شخص دیگری بخواهید که رزومه شما را از نظر املائی و مفهومی بررسی نماید. کوچکترین اشتباه ممکن است موجب بی ارزش شدن رزومه شود.

2 - هدف و منظور خود را به طور مشخص شرح دهید :

   به طور کلی، مشخص بودن هدف و منظور ، کمک شایانی به مهم جلوه دادن صحبتهای شما در رزومه می کند . هدف شما به طور خلاصه تواناییهایتان را بیان می کند و به قدرت و نیرویتان در کار اهمیت می بخشد.

3 - نقاط قوت خود را برای کارفرمایان معین نمایید :

   روی هنر و توانایی های خود بیشتر تاکیید نمایید زیرا به این ترتیب کارفرما را درپاسخگویی به این سؤال که : “ این کارجو چه کارهایی می تواند برای پیشبرد اهداف مد نظر انجام دهد ؟ ” کمک می نمایید.

4 - اطلاعات مهم تر را مشخص نمایید :

   به طور متوسط هر کارفرما به مدت 30 ثانیه روی هر رزومه وقت می گذارد. کارفرمایان غالبا بیشتر به تجربه های موفق کاری شما در گذشته اهمیت می دهند تا تحصیلات متنوع و اطلاعات گوناگون ، به همین دلیل مهمترین تجربیات خود را در ابتدای رزومه قرار دهید مانند قابلیتها، توانائیها و تجربیات و حتی تحصیلات که همگی به نوعی با هم در ارتباطند.

5 - به تواناییهای خود اهمیت بدهید :

   رزومه خود را بر طبق قابلیتها و تواناییها درجه بندی کنید و استعدادهای خود را به طور خلاصه و مفید و با رعایت حق تقدم بیان کنید. به تواناییها و استعدادهای شخصی خود اهمیت دهید و خود را در بهترین وضعیت توصیف کنید . این گونه وانمود کنید که تواناییها ، واقعیتی در شما هستند.

6 - از کلمات کلیدی بهره ببرید :

   سعی کنید از کلمات کلیدی مشخصی برای بیان تواناییها و تجربیاتتان استفاده کنید، مانند مدیریت حسابداری، عرضه محصولات ، ویژوال بیسیک، اکسل، پردازش داده ها، طراحی گرافیک و روشهای تبلیغات حرفه ای.

7 - از کلمات اختصاری مربوط به حرفه استفاده نمایید :

   از کلمات اختصاری و اصطلاحات خاص حرفه تان استفاده کنید تا نشان دهید آشنایی مناسب و کافی با حرفه تان دارید . اما دقت کنید رزومه شما مملو از این گونه کلمات نباشد که خواندن آن سخت و غیر قابل فهم گردد.  همچنین بهتر است جلوی اینگونه واژه ها کلمات اقتباس شده را نیز به طور کامل در پرانتز بیان کنید . مثل :   I.T  در   Information Technolog

8 - از کلمات تایید برانگیز بهره ببرید :

   خود را فعال و پر جنب و جوش، با کمال، با هوش و به عنوان کسی که در هر کمک و همکاری سهمی دارد توصیف کنید. این گونه به نظر کارفرما ازهر جهت مفید جلوه گر می شوید.

9 - از آوردن ضمیر مثل ”منپرهیز کنید :

   هر گز از صمائر شخصی و انعکاسی مثل “من“ در رزومه خود استفاده نکنید و سعی کنید جملات خودرا کوتاه کنید.

10 - کلمات کلیدی را در متن مشخص جلوه دهید.

   به جای پررنگ کردن و یا کج نوشتن کلمات جهت اهمیت دادن به آنها در بررسی اجمالی اندازه قلمها را افزایش دهید و یا از گیومه و یا علامت * برای اهمیت دادن به نکات کلیدی در رزومه بهره ببرید.

11 - اطلاعات را خلاصه کنید :

   وقتی که رزومه شما از چهار یا چنج صفحه بیشتر می شود، محدودیتهایی برای مطالعه آن از نظر صرف زمان ایجاد می شود. بنابراین همواره توصیه می شود که رزومه خود را در حداکثر در پنج صفحه تهیه کنید.

12 - لیستی از تجربیات اخیر را مهیا کنید :

   تجربیات 10 یا 15 سال کاری پیش را به طور خلاصه ذکر نمایید.

13 - به تجربیات خود کمیت بدهید :

   اعداد ابزارهای قویی هستند، به جای اینکه بگویید: “ توانایی‏های من باعث افزایش میزان فروش در محل کار قبلی بود “ بهتر است که از اعداد نیز استفاده کنید و مثلاً بگویید: “ افزایش فروش 150% در 6 ماه “   از جمله تجربیات من در محل قبلی بوده است.

14 -  زیاده گویی نکنید :

   از گزاف گفتن و استفاده از لغات حساس و دقیق پرهیز کنید . به زبانی دیگر برای تحت تاثیر قرار دادن کارفرما لازم نیست کلمات ژرف و عمیق بکار گیرید . از کلماتی استفاده کنید که برای همه قابل فهم باشد.

15   - در مورد حقوق خود در رزومه مطلبی را بیان نکنید.

   هرگز نوع و میزان حقوق مورد نظر خود را در رزومه تان مشخص نکنید.

16 -  از مطرح نمودن برخی مسائل شخصی پرهیز کنید :

   هرگز در مورد اطلاعات شخصی و خصوصی مثل عقیده و مذهب ، احزاب سیاسی مورد علاقه ، روزنامه ها و مجلات مورد علاقه ، مال ثروت خود موردی را ذکر نکنید یا حتی نظرات شخصی خود را نیز مطرح نکنید . همچنین از شوخی و مزاح و بکاربردن کلمات مبتذل پرهیز کنید.

17 - صادق باشید :

   دروغ گفتن و گزاف گویی و مبالغه در مورد توانایی ها، همیشه خطری جد ی است که به خود شما باز می گردد.

1۸ - رزومه را خودتان بنویسید :

   رزومه ای درست کنید که منعکس کننده فکر ، توانایی و قابلیت های شما باشد . سعی کنید رزومه را با فکر و دست خودتان بنویسید . اگر اولین رزومه تان را شخصا بنویسید بسیار مهم است و به زودی حرفه ای هم خواهید شد.

۱۹ - ویژگی های شخصی وابسته به شغل خود را اعلام کنید:

   اگر تصمیم دارید که خصیصه های شخصی خود را در رزومه قرار دهید مانند “مسئولیت پذیری” یا “قابلیت اطمینان” ،“برنامه ریزی دقیق در کار“ و … فقط سعی کنید تمامی آنها وابسته به نوع شغل مورد نظر باشند.

2۰ - سازگاری خود را با محیط کاری نشان دهید :

   به منظور کم اهمیت جلوه دادن مدت زمان بیکاری و فواصل بین کار ، بهتر است قابلیت ها و تواناییهای کاری خود را عنوان کنید و از ذکر تاریخ وار تجربیات خود بپرهیزید.

۲۱ - رزومه ای متعادل بسازید :

   رزومه ای مؤثر است که متعادل باشد، پاکیزه باشد، سازگار و جذاب و خوشایند باشد، تقسیم بندی شده باشد و عنوانهای هر بخش هوشمندانه انتخاب شده باشند.

   2۲ - عنوان ها را کلی انتخاب کنید :

   عنوانهای هر قسمت از رزومه را کلی و مناسب برگزینید مثلا: تجربیات ، سوابق کاری، تواناییها، خلاصه تحصیلات، هنر و فضیلت، تعلیم و تربیت، پیوستگی های حرفه ای ،امتیازات تحصیلی و حرفه ای، کتابها و مقالات اختصاصی، گواهی های دانشگاهی و …

   2۳ - مثبت بنویسید :

   تمام نکات منفی و یا بیان غیر مثبت را از رزومه خود حذف کنید و به یاد داشته باشید که هر چه بیشتر تواناییها و نکات مثبت در مورد خود را عرضه کنید، موفق تر خواهید بود.

سایت آموزشی مجازی آنلاین www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
برچسب ها : آموزش نحوه نوشتن رزومه Curriculum Vitae (انگلیسی با ترجمه فارسی) ,

مطالب مرتبط

تاثیر گیمیفیکیشن در یادگیری زبان انگلیسی
30 نکته جالب و بامزه درباره زبان انگلیسی
آموزش 26 روش برای خداحافظی در انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی در خانه
آموزش تند خوانی متن های انگلیسی
آموزش چرا قادر به مکالمه روان نیستیم؟
گزارشی از درآمد باورنکردنی آموزشگاههای زبان در ایران
آموزشگاه زبان خوب را چگونه بشناسیم ؟
زبان انگلیسی را به جهنم تبدیل کنید
آموزش نکات مهم برای هر زبان آموز در روز جمعه
آموزش راهکارهای موفقیت در کلاس زبان انگلیسی
آموزش اسم توله حیوانات به انگلیسی
آموزش 5روش یادگیری زبان انگلیسی بدون معلم
آموزش تقویت یادگیری سریع زبان انگلیسی با نرم افزارSRS
آموزش یادگیری انگلیسی بازرگانی
آموزش حفظ لغات انگلیسی به روش باب اسفنجی
معرفی 9 فیلم برتر کلاسیک برای یادگیری زبان انگلیسی
توضیح کامل درباره پفک در زبان انگلیسی
بررسی کتاب های درسی زبان انگلیسی در مدارس ایران
آموزش زبان انگلیسی از طریق اخبار
بهترین مدرس زبان کیست؟
آموزش یادگیری واژگان زبان انگلیسی بدون فراموشی
مشکلات آموزش زبان انگلیسی در ایران
10اصطلاح درمورد کلمه "TIME"
یادگیری زبان در خواب، آیا واقعی است یا رویاست؟؟؟
مزایای استفاده از آهنگ های انگلیسی برای آموزش زبان انگلیسی
آموزش چند نکته جالب و جذاب در زبان انگلیسی
آموزش7نکته برای فراگیری زبان از مترجمان TED
آموزش ۴ نکته‌ای که معلمین انگلیسی به شما نگفته‌اند!
آموزش ارتقا اسپیکینگ هنگام سفر به یک کشور خارجی زبان
آموزش تسلط بر زبان انگلیسی
آموزش از سیر تا پیاز یادگیری زبان انگلیسی
کامل ترین آموزش الفبای زبان انگلیسی
دانلود پاورپوینت متفرقه آموزش زبان انگلیسی
آموزش حل مشکل فراموشی املای کلمات در زبان انگلیسی و دیگر زبان ها
متن کامل قرآن کریم با ترجمه انگلیسی به تفکیک سوره (مخصوص رایانه)
آهنگ های خارجی همراه متن و ترجمه فارسی
خصوصیت زنان و مردان به زبان انگلیسی
21 پيشنهاد براي يادگيري سريع تر زبان انگلیسی
آموزش مهمترین نکات در Listening زبان انگلیسی
چند مثال تصویری با Wh questions
رایج ترین سوال در تعیین سطح زبان انگلیسی
آموزش 50راه جادویی برای یادگیری سریع زبان انگلیسی
تفاوت آموزش زبان انگليسي در موسسات زبان و مدارس
آموزش کلمات و جملات کاربردی در کلاسهای زبان انگلیسی
با استفاده از این اصطلاحات انگلیسی معلمتون رو تحت تأثیر قرار بدید!
آموزش تفاوت برخی کلمات هم معنی در زبان انگلیسی
دانستنیهای جالب در زبان انگلیسی
شوخی با کلمات انگلیسی
آموزش چگونه تست زبان انگلیسی بزنیم؟

آخرين مطالب ارسالي

نکته بسیار مهم
در صورت بروز هرگونه مشکل در سایت یا دانلود فقط به شماره 09304293050 در تلگرام پیام دهید IDTelegram: @majazionline1

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7589
کل نظرات : 1464
افراد آنلاين : 44
تعداد اعضا : 9717
بازديد کل سايت : 40,341,537